Den första dagen på 2019

Hoppas er nyårsafton var bra!?

Vår blev jättebra, vi fick lite av allt som vi önskade. Fest och födelsedagsfirandet av söta Julia på eftermiddagen med mingel, bubbel och massa gottis som hon och hennes mamma bakat. Julia är mina barns låtsaskusin bäst förklarat och hon fyllde 25 år. Född på nyårsafton så vår nyårsaftnar börjar alltid tidigt med firande av henne innan alla drar på sitt kvällsfirande.

Vårt kvällsfirande blev hemmavid med en lugn och skön kväll med god mat, filt o soffan och värmen från sprakande brasa. Bara lillfis som ville se fyrverkerier hos grannen som vi var inbjudna till för en gammal finsk traditionsenlig tenngjutning. Man smälter tenn och slänger ner i en hink med kallt vatten för att sen få en formation som kan sia om hur kommande år kommer att bli. Kul och trevligt tradition hos vår underbara granne❤️

Men igår ville vi bara vara hemma och och tackade nej till inbjudan, vi somnade alla före tolvslaget jättetrötta efter en intensiv helg med mycke aktiviteter, sena kvällar och tidiga morgnar.

 

Imorse vaknade jag med urinvägsinfektion... hmm vad siar det om det nya året? Jag som aldrig tidigare vad jag kan minnas haft urinvägsinfektion får det på årets första dag...ja vad säger man. Ont så ini bängen gör det och stillar värken med alvedon. Härdar ut. Dricker mycket vatten. Och härdar ut lite till.

 

Ha det så gott kompisar och lämna gärna ett litet avtryck med en kommentar så jag får veta vilka som läser, skulle vara skoj.

 

Kram Lena

Låt mig bara ge ett lästips. En må bra bok som är väldigt fint skriven 🤗