Vi har julat in oss ☺️🎄

Nu är även granen på plats så här en vecka före jul, liite tidigt för att vara mig men väldans mysigt. Så kanske att vi bryter vår gamla tradition med att gran inhandlas ock kläs runt den 20:de december, traditioner är till för att brytas, eller..? Vad tycker ni? Håller ni på traditionerna i er familj?

Lill❤️ älskar att pynta granen och tom den gamla julbyn som aldrig kom fram förra julen åkte fram denna jul, härligt att se hur barnens ögon tindrar juletid. Det är det man själv njuter av.

 

Vad har hänt annars då. Ja mycket att göra (som vanligt..) på jobbet, längtar rätt mycket över den välbehövliga ledigheten som kommer. Annars är det check på rätt mycket av det som ska fixas till jul, vi är hos kära svärisarna på julafton så något jättefixande med att förbereda för massa folk här hemma behöver jag inte. Rätt skönt.

Avcheckat:

Julgardiner uppe✅

Julpyntet framme✅

Julgranen klädd, underbart vacker✅

Julklapparna klara ✅ (nån kvar..)

Julbakat✅

 

Min mamma kommer på torsdag och stannar över julhelgen, så mycke mys på det. Hon hjälper gärna till med matpysslet, ja ett gemensamt intresse vi har, men köttbullarna är hennes grej så det är ingen idé att någon annan ger sig på. Vi kör ju knytisvarianten till julafton och vem som gör vad är liksom redan givet, jag menar ingen gör så god Janssons som svärfar. Sen får jag mycket beröm för mina sillar. Veganska revben var ett nytt inslag förra julen som inte bara uppskattades av de vegetariska ungdomarna utan gillades av alla. Så jag kör en repris på den! Kul med lite nya inslag till det klassiska.

 

Nu lyssna på Bing Cosby, dra filten upp till hakan, ta en knäck och bara myyysa.

 

Kram Lena

 

Lördag den 15 december

Helgen som va

För att summera helgen:

Min helg började med en underbar ledig fredag. Hade en riktig mysdag med mig själv och fick en del ärenden gjorda på listan.

Gokaffe på Dellan och lite shopping på det, ja men kan det bli bättre.

 

Sen har vi lördagen och den stora julklappskampen hos min kompis Malin, en årlig tillställning där hon bjuder in till god mat (fantastisk kock 👌) lite olika konstellationer av vänner, grannar, kollegor och släkt. Alltid MYCKET uppskattat och trevligt.

 

Sen har det ju varit hundmässa i helgen, något vi höll på missa. Planen var nog julmarknaden på Siggesta på söndagen, men när vi hörde om hundmässan lämnade vi alla andra planer därhän och slängde oss i bilen mot Älvsjömässan för att gosa hundar hela dagen. 

 

Det blev en riktigt bra helg och batterierna är laddade för en ny vecka.

 

Må så gott❣️

 

Lena

Polishunden fascinerade mina killar

Åsså lite hundmässa som avslut på rolig helg!

Snart julklappskampen, koncentrerat spanar vi in klapparna 😆

Vår Selma är julfin ❤️